Lic. Eleiko PT

PÅBÖRJA EN KARRIÄR INOM PERSONLIG TRÄNING

Eleiko Lic. Eleiko PT (Swedish)
Utbilda dig till licensierad personlig tränare och ge dig själv en bred praktisk och teoretisk grund så att du kan hjälpa dina kunder att uppnå sina tränings- och resultatmål.
“Bland det första jag fick lära mig under mina veckor på Eleikos var vikten av att marknadsföra mig själv och skaffa en återkommande kundkrets. Utbildningsteamet gav mig inte bara mycket kunskap om träning, utan även hur jag på bästa sätt kunde inspirera människor och få dom att välja just mig av den stora mängden personliga tränare där ute. Utbildningen gav mig självförtroende, kunskap men framförallt verktygen för att skaffa mig en återkommande kundkrets, vilket är nyckeln till framgång som personlig tränare.”
Mio Bertilsson

HÖJ RIBBAN FÖR DIN PT-KARRIÄR

Denna yrkesförberedande utbildning riktar sig till den som vill bli personlig tränare. Den passar också personliga tränare som vill förbättra sina kunskaper och utvecklas vidare. Utbildningen ger dig en bred praktisk och teoretisk grund som hjälper dig att möta kundernas behov på bästa sätt.

Som framgångsrik personlig tränare ska du inte bara kunna hjälpa dina kunder med rätt program, du ska också kunna ge stöd och kunskap för att hjälpa dem uppnå sina långsiktiga mål. Dessutom kommer du att behöva veta hur du ska attrahera nya kunder. När du har slutfört utbildningen kommer vi att ge dig möjligheten att skaffa arbetslivserfarenhet och använda din kunskap hos gymkedjor. Dessa tjugofyra omfattande lärarledda dagar är allt du behöver för att förbättra din karriär som personlig tränare!

Utbildningen börjar med självstudier i trettio dagar för att skapa en grundläggande förståelse och ett gemensamt språk för alla. Innan du påbörjar studierna arrangerar vi en introduktion så att du kan träffa dina kurskamrater och vi kan leda dig genom utbildningens grunder och diskutera självstudiernas praktiska uppgifter.

Utbildningen växlar mellan teori och praktik för att ge dig möjlighet att prova dina nyförvärvade kunskaper. LIC Eleiko Personal Trainer är den perfekta blandningen av teori och praktik eftersom du får kunskap om hur du bäst analyserar dina kunder och går bredvid dem under deras gym-, fitness eller resultatförändring.

Why is This Course
The Best in its field?

Kvalitet har under de senaste 60 åren alltid haft en ledande roll för Eleiko, och det är också en viktig del av våra utbildningar. Vi vill fortsätta att vara bland de bästa i branschen och samarbetar därför med ledande instruktörer, idrottare och forskare. Vi arbetar med återkoppling från elever, kunder, lärare och andra samarbetspartners för att förbättra de utbildningar vi erbjuder. De lärare du träffar har erfarenhet inom sina respektive områden och driver aktivt utvecklingen.

All den kunskap och den information du får under utbildningen är den allra senaste och är väl beprövad av idrottare och motionärer över hela världen. Vi är oerhört stolta över vårt lärarteam, som vi anser är det starkaste i branschen.

Eleikos utbildningar grundar sig på forskning och är väl beprövade i praktiken.

Course Goals

När utbildningen är avslutad kommer du att:


  • Förstå den mänskliga kroppens anatomi och fysiologi för att bäst programmera och träna kroppen för att få de resultat som din kund eftersträvar
  • Effektivt kunna kommunicera dina kunskaper till en kund eller små grupper
  • Kunna använda bedömning, programmering, styrketräning, konditionering och särskilda verktyg ur din verktygslåda som personlig tränare
  • Effektivt coacha och arbeta med kunder genom bedömnings- och träningsprocesserna för att förbättra kundbevarandet

Who Benefits
From This Course?

  • Blivande personliga tränare
  • Den som redan är personlig tränare och vill förbättra sina kunskaper ytterligare genom teori och praktik
  • Den som redan arbetar som fitnessinstruktör individuellt eller som vill träna kunder vid sidan
  • Den som letar efter en erkänd PT-certifiering

Finansiering

Genom vårt nära samarbete med Human Finans kan du välja en räntefri avbetalningslösning från 6 månader upp till 24 månader, eller en längre räntebärande avbetalningsplan på 72 månader.

För att ansöka om delbetalning via Human Finans (nedan HF) gäller följande:

1. Gå till https://www.humanfinans.se/kalkylator/ (Öppnas i nytt fönster) och räkna ut din månadskostnad och välj avbetalningsalternativ (du kan välja att själv betala viss del av kursavgiften om du önskar att låna en del av beloppet, om du väljer att låna max 50 000 kr inkl. moms så kan du få en räntefri avbetalning på max 24 månader).

2. Ansök om Human Konto, se villkor i länk. Om kredit ges se punkt 4, om du inte godkänns för kredit se punkt 3

3. Om du inte får kredit hos Human Finans så måste du kontakta oss snarast möjligt så att vi kan diskutera möjligheterna för betalning.

4. Tidigast 60 dagar innan kursstart skickar vi en faktura till dig på hela beloppet och du skickar ett betalningsuppdrag till HF. HF kommer sedan skicka avier till dig varje månad under den löptid som du valt i din ansökan.

För frågor vänligen ring HF på + 46 (0) 8-560 201 15 eller maila på info@humanfinans.se

Course Dates

You can find more information and a schedule under each course date.

April 20, 2018

Eleiko HQ - Education Center

Halmstad, Sweden
24 days
Swedish
75.000 kr incl. vat (25%)

Course Details and FAQ

Download all: Lo Hi